The renovation of the Bill Aker Baseball Complex included the removal of the existing natural grass and clay infield, the limestone warning track material, all foul and home run fencing, and the installation of a new synthetic turf infield, new crushed red brick warning track material, moving the field location, and installation of new fencing. The infield was pushed approximately 15 feet directly towards center field to make more room behind home plate and between the foul lines and dugouts. Sportworks designed the details for the synthetic turf field, curbing, attachment, the interface with the natural grass outfield, the underdrain and conveyance system, and the new fencing.  Special attention to the grading and spot elevations were necessary due to the infield location needing to meet NCAA specifications.